تعداد کاربران اینترنت ماهواره ای استارلینک رکورد جدیدی را ثبت کرد

ایلان ماسک در پستی در توییتر اعلام کرد شرکت اسپیس ایکس به دستاورد جدیدی دست یافته است. تعداد کاربران اینترنت ماهواره ای استارلینک رکورد جدیدی را نشان می‌دهد.

ایلان ماسک اعلام کرد که سرویس اینترنت ماهواره ای استارلینک توانسته به رکورد ۱۰۰ هزار کاربر برسد. اسپیس ایکس این سیستم جاه طلبانه و گاها جنجال برانگیز را با هدف جایگزینی شرکت‌های خدمات‌ دهنده‌ای که از کابل، DSL و فیبر برای ارائه اینترنت استفاده می‌کنند؛ راه اندازی کرد. این شرکت در راهکار جدید خود برای ارائه اینترنت از تعداد زیادی ماهواره در مدار زمین استفاده می‌کند.

رکوردی جدید در تعداد کاربران اینترنت ماهواره ای استارلینک

ماهواره‌های این شرکت به صورت هماهنگ عمل می‌کنند و با همدیگر و یک ترمینال استارلینک در زمین در ارتباط هستند. در واقع ترمینال مورد نظر یک دیش ماهواره ای با قابلیت تنظیم خودکار است که به یک مودم – روتر وای فای وصل شده است و کاربران از آن طریق می‌توانند لپ‌‌تاپ، کنسول و گوشی‌های خود را به اینترنت وصل کنند.

اسپیس ایکس در هنگام عرضه اولیه سرویس خود رویکرد محافظه کارانه‌ای را در پیش گرفت و تنها اجازه ثبت نام ۱۰ هزار کاربر را صادر کرد. البته همچنان نیز برای ثبت نام اینترنت ماهواه ای استارلینک باید در لیست انتظار بمانید و محل زندگی شما نیز باید تحت پوشش مناسب ماهواره‌ های این شرکت باشد؛ اما به طور کلی SpaceX رویکرد محافظه کارانه‌ی خود را تا حدودی کنار گذاشته است.

همین اتفاق نیز سبب شده که تعداد کاربران سرویس اینترنت ماهواره ای استارلینک به ۱۰۰ هزار نفر برسد. ایلان ماسک همچنین اعلام کرد بیش از نیم میلیون نفر نیز همچنان در صف انتظار هستند. وی در اواسط مرداد ماه تعداد کاربران این سرویس را ۹۰ هزار نفر اعلام کرده بود.

در حال حاضر ترمینال‌های استارلینک ۵۰۰ دلار قیمت دارند و هزینه سرویس ماهیانه نیز (بدون محدودیت حجم) ۹۹ دلار است. ایلان ماسک چندی پیش گفته بود که به جای سود کردن روی فروش هریک از این ترمینال‌ها، در حال ضرر دادن هستند.

وی اعلام کرد که در حالت کنونی مبلغ دریافتی بابت هر ترمینال تنها نیمی از هزینه آن را پوشش می‌دهد؛ اما آنها می‌خواهند نسخه جدیدی را طراحی کنند که حدود ۵۰ درصد (یا بیشتر) ارزان‌تر از نمونه فعلی تمام شود. البته این اعداد در مقایسه با اقیانوس هزینه‌های پیش روی استارلینک همچون قطره‌ آبی هستند.

مدیر عامل SpaceX تایید کرد که برای تکمیل ماهواره‌های این شرکت در مدار زمین چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار پول لازم است و احتمالا به اندازه یک سوم این مبلغ هم باید پیش از به سوددهی رسیدن استارلینک هزینه شود.

با وجود تمام این موانع، رسیدن به ۱۰۰ هزار کاربر دستاورد مهمی برای Starlink به حسال می‌آید. این را نیز در نظر بگیرید که اسپیس ایکس در همان ابتدا اعلام می‌کند که به دلیل کامل نبودن پوشش ماهواره ای، کاربران ممکن است در مواقعی با اشکال در اتصال مواجه شوند و یا حتی سرعت‌های متفاوتی را دریافت کنند. شما می‌توانید بررسی کامل اینترنت ماهواره ای استارلینک را در این لینک مشاهده کنید.

منبع : خرید vpn در iransafe.net

Related Post
Samsung galaxy flagships - سامسونگ در حال کار روی قابلیتی است که کاربران دو نسل از پرچمداران منتظرش بودند!
سامسونگ در حال کار روی قابلیتی است که کاربران دو نسل از پرچمداران منتظرش بودند!

سامسونگ مشغول کار روی قابلیتی است که پرچمداران دو نسل قبلی سری گلکسی در انتظارش هستند. قابلیتی که دنیای ارتباطات را متحول می‌کند. با پشتیبانی رسمی اندروید ۱۵ از اتصال ماهواره‌ای، به نظر می‌رسد اکثر گوشی‌های اندرویدی رده بالا به زودی صاحب این قابلیت خواهند شد؛ اما فعلا اینطور به نظر می‌رسد که گوگل پیکسل […]

Read more
elon musk mass effect 1227478 - ایلان ماسک برای مقابله با استرس تا ۵ صبح بازی می‌کند!
ایلان ماسک برای مقابله با استرس تا ۵ صبح بازی می‌کند!

اگر شما هم فکر می‌کنید افراد موفق همیشه زود می‌خوابند و در برنامه‌های آن‌ها خبری از بازی کردن نیست سخت در اشتباهید! ایلان ماسک، یکی از موفق‌ترین انسان‌های جهان تا ساعت ۵ صبح الدن رینگ بازی می‌کند! ایلان ماسک راه حلی جالب برای مقابله با استرس دارد و این راه، چیزی جز بازی کردن شدید […]

Read more
galaxy s23 ultra Copy - گوشی های گلکسی سامسونگ به ارتباط ماهواره ای مجهز می‌شوند
گوشی های گلکسی سامسونگ به ارتباط ماهواره ای مجهز می‌شوند

پس از اینکه اپل از قابلیت ارسال پیام اضطراری ماهواره ای در آیفون ۱۴ رونمایی کرد، شایعاتی در رابطه با ارتباط ماهواره ای در گوشی های گلکسی سامسونگ شنیده می‌شود. سامسونگ که نمی‌خواهد از اپل و هواوی عقب بماند، تصمیم گرفته است قابلیت ارتباط ماهواره ای را به گوشی‌های گلکسی بیاورد. گوگل نیز پیشتر اعلام […]

Read more